TOIMINTA

Kun liityt jäseneksi, pääset mukaan retkille, jäseniltoihin ja muuhun toimintaan. Järjestämme jäsenillemme sisäistä, pienimuotoista koulutusta elämyspedagogiikasta ja kertaamme aiemmin opittua.

Yhdistyksen taloudellisten resurssien puitteissa voimme myös tukea ulkopuolisiin koulutuksiin, kuten Seikkailukasvatuspäiviin, osallistumista.

Tilauksesta räätälöimme elämyspedagogiikkaan pohjautuvia ohjauksia erilaisille ryhmille, kuten työyhteisöille. Toiminta voi olla tyky -toimintaa, virkistyspäivä tai pitempikestoinen ryhmäkoulutus. Se voi myös olla osa laajempaa koulutuskokonaisuutta esim. ammattikoulutuksessa. Koulutus järjestetään yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Kysy tarjous!

*******************************

Elämyspedagoginen toiminta soveltuu hyvin lapsille, nuorille, vanhuksille, erityisryhmille ja työyhteisöille. Elämyspedagogiseen toimintaan liittyy seikkailutehtäviä; esim. melonta ja köysitoiminnot, sosiaalistamisleikkejä; tarkoituksena tutustuttaa ryhmäläiset toisiinsa ja poistaa osallistumisen esteitä. Se on ryhmätoimintaa, joka sisältää myös yksilöllisiä haasteita. Kaikkeen toimintaan liittyy oleellisena palautekeskustelut, joilla pyritään toiminnan kokonaisvaltaiseen prosessointiin.